19:39 16.01.2015

Українські прикордонники отримали від поліції ФРН медобладнання на EUR100 тис.

2 хв читати
Українські прикордонники отримали від поліції ФРН медобладнання на EUR100 тис.

Офіційна церемонія передачі прикордонному відомству медичного обладнання від Федеральної поліції Федеративної Республіки Німеччина відбулася в Центральному клінічному госпіталі Держприкордонслужби України в п'ятницю.

Як повідомляє Держприкордонслужба України, захід відбувся за участю голови Державної прикордонної служби України Віктора Назаренка та посла ФРН в Україні Крістофа Вайля. Передача сучасного медичного обладнання для облаштування реаніамобілів відбулася у рамках міжнародної співпраці, його було надано прикордонникам як благодійну допомогу.

Під час заходу було продемонстровано два реанімобілі, які прикордонники вже облаштували сучасними реанімаційними комплектами, а також медичне обладнання - дефібрилятори, апарати ЕКГ, кисневі балони для ще двох автомобілів швидкої допомоги та медичні сумки з комплектами засобів і медикаментів.

"Приємно констатувати, що результатом нашого співробітництва є отримання новітнього медичного обладнання такої значної вартості. Ми дуже високо цінуємо таку допомогу. Адже це обладнання дасть додаткову можливість нашим медичним працівникам зберегти життя, здоров'я військовослужбовцям і забезпечить життєдіяльність прикордонників", - зазначив В.Назаренко.

Під час виступу керівник прикордонвідомства подякував послу та уряду Німеччини за надану допомогу і додав, що прикордонне відомство вживає всіх можливих заходів для збереження життя та здоров'я воїнів-прикордонників.

Так, найближчим часом у Державній прикордонній службі України планується обладнати санітарний вертоліт і броньований санітарний автомобіль для евакуації поранених безпосередньо з лінії бойових зіткнень.

У свою чергу К.Вайль побажав прикордонникам міцного здоров'я та успіхів у справі охорони державного кордону і запевнив у подальшій усебічній підтримці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

Голова УІНП: Із декомунізацією ми точно вже на фінальній стадії, але економічний аспект може затримати ці процеси

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА