12:07 19.01.2015

Дівчинці з Вуглегірська, пораненій під час обстрілу бойовиками "ДНР", ампутували ногу, у неї 30% опіків тіла

1 хв читати

Стан пораненої під час артилерійського обстрілу бойовиками Вуглегірська дівчинки, 2006 року народження, лікарі оцінюють як важкий, інформує прес-служба Донецької обласної державної адміністрації в понеділок.

"Дитина перебуває у важкому стані, проте лікарі роблять усе можливе для її порятунку. Її доправили в опікове відділення лікарні Краматорська, де зробили операцію з ампутації нижньої кінцівки. Дитина перебуває у важкому стані, має 30% опіків тіла та важку черепно-мозкову травму", - йдеться в повідомленні прес-служби ОДА.

У департаменті охорони здоров'я облдержадміністрації зазначили, що дівчинку забезпечено всіма необхідними ліками, медики вживають необхідних заходів для її порятунку.

Як повідомлялося, в неділю у Вуглегірську Донецької області внаслідок артилерійського обстрілу загинули двоє дітей - 7 та 16 років, а також дістала поранення дівчинка. У прес-службі Міноборони України повідомили, що снаряд від РСЗВ "Град" влучив у приватний будинок, де в цей час перебували діти.

У зв'язку з трагедією заступник глави МВС Тігран Авакян висловив протест голові СММ ОБСЄ Ертугрулу Апакану у зв'язку з незадовільною роботою місії на Донбасі, зокрема в частині дотримання режиму тиші. "Недостатня наполегливість міжнародної місії дає можливість терористам безкарно порушувати цей режим, що і призвело до трагічної загибелі дітей", - наголосив Т.Авакян.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА