12:41 01.02.2015

Нардепа Семенченка в суботу контизило поблизу Дебальцевого, а в неділю він потрапив у ДТП - прес-служба батальйону "Донбас"

1 хв читати
Нардепа Семенченка в суботу контизило поблизу Дебальцевого, а в неділю він потрапив у ДТП - прес-служба батальйону "Донбас"

У районі Дебальцевого (Донецька обл.) у суботу був контужений народний депутат України, командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко, інформує прес-служба батальйону.

"31.01 командир батальйону Семен Семенченко брав участь у проведенні операції з розблокування батальйону "Світязь". Під час операції був контужений. Сьогодні вранці після попадання в ДТП стан Семена Семенченка погіршився", - йдеться в повідомленні прес-служби батальйону, розміщеного в неділю на особистій сторінці нардепа в соцмережі "Фейсбук".

За інформацією прес-служби, комбатові було надано медичну допомогу.

Як повідомлялося, С.Семенченко прибув на околиці Дебальцеве в розташування батальйону "Донбас" після того як бойовики розпочали там активні дії. У четвер і п'ятницю з'явилася інформація, що бойовики заблокували кілька підрозділів батальйону "Свитязь" на їхніх опорних пунктах у Вуглегірську (населений пункт, розташований неподалік Дебальцевого).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА