15:19 06.02.2015

Факти корупції в діяльності заcтупника головархітектора Києва Вавриша відсутні, встановлені порушення дисципліни - КМДА

2 хв читати
Факти корупції в діяльності заcтупника головархітектора Києва Вавриша відсутні, встановлені порушення дисципліни - КМДА

Службове розслідування не виявило підтверджень фактів корупції в діяльності департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації (КМДА), а також у діяльності заступника директора департаменту - начальника служби містобудівного кадастру КМДА Андрія Вавриша.

Такі дані, з посиланням на результати проведеного робочою групою службового розслідування та перевірки діяльності департаменту на виконання розпорядження мера Києва - голови КМДА Віталія Кличка, повідомила прес-служба міськдержадміністрації в п'ятницю.

"Підтверджень фактів корупційних проявів у діяльності департаменту виявлено не було, звинувачення виявилися безпідставними, оскільки у функції департаменту відсутні елементи, які могли бути використані з корисливою метою", - наводиться в повідомленні витяг з акта за результатами службового розслідування.

Водночас, під час перевірки встановлено факти порушення термінів виконання контрольних документів, причиною яких робоча група вказує відсутність належного контролю з боку керівництва департаменту за діяльністю своїх підрозділів у частині виконавської дисципліни, уточнюється в повідомленні.

"За підсумками усіх перевірених фактів і встановлених порушень робоча група запропонувала суворо вказати заступнику директора департаменту містобудування та архітектури КМДА А. Вавришу на необхідність неухильного дотримання норм чинного законодавства та забезпечення дієвого контролю підлеглих йому підрозділів у частині виконавської дисципліни", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, В. Кличко згідно з розпорядженням №477 12 грудня 2014 року відсторонив А. Вавриша від виконання повноважень і призначив проведення перевірки його діяльності.

Мер Києва також розпорядився створити робочу групу, яка перевірить інформацію про факти корупції, озвучені підприємцями-власниками тимчасових споруд торгівлі і малих архітектурних форм (МАФ) під час зустрічі з В. Кличка вранці того ж дня.

Раніше мітингувальники-власники МАФів протестували під КМДА проти впровадження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд торгівлі в Києві і вимагали звільнити, зокрема, А. Вавриша.

Зі свого боку В. Кличко наголосив, що якщо обвинувачення в корупції стосовно кого-небудь зі столичних чиновників підтвердяться, вони мають бути звільнені і притягнуті до відповідальності.

А. Вавриш у 2010-2012 рр. був заступником начальника Головного управління містобудування та архітектури КМДА. З 2012 року - заступник директора департаменту містобудування та архітектури - начальник служби містобудівного кадастру КМДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Посольство України в Словаччині передасть ДСНС чотири підводні дрони для гуманітарного розмінування

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

Окупанти обстріляли ферму на Харківщині, постраждав мирний житель

До складу нового пакета допомоги Україні увійдуть боєприпаси, системи боротьби з безпілотниками та допоміжне обладнання

Президент Польщі заявив про готовність надати військову допомогу Литві

Кличко: Пацієнтів і медперсонал лікарень на вулиці Богатирській вже евакуювали

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА