10:23 13.02.2015

Бойовики за ніч 40 разів вели вогонь по українських позиціях і населених пунктах - спікер АТО

1 хв читати

Незаконні збройні формування за минулу ніч 40 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО і мирних населених пунктах, повідомив спікер АТО Анатолій Стельмах.

"Загалом за ніч терористи понад 40 разів вели вогонь по позиціях сил АТО і мирних населених пунктах. Наші військові вогонь відкривали тільки у відповідь", - заявив він на брифінгу в п'ятницю.

За його даними, супротивник 25 разів із "Градів" та артилерії вів вогонь по Дебальцевому і навколишніх селах. Близько 20:00 по західних околицях міста супротивник завдав вогневого удару із застосуванням реактивних систем залпового вогню "Ураган".

На луганському напрямку бойовики зосередили вогонь на селищах Щастя, Тошківка, Кримське, Станиця Луганська. На донецькому напрямку з "Градів" обстріляли Водяне.

У свою чергу в.о. спікера Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов повідомив на брифінгу в п'ятницю в Києві, що впродовж дня незаконні збройні формування здійснили 111 обстрілів позицій українських військовослужбовців, які розташовані біля 47 населених пунктів і в районі кургану Гостра Могила.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА