16:14 17.02.2015

Передані Німеччиною металошукачі буде відправлено на Донбас - голова ДСНС України

1 хв читати
Передані Німеччиною металошукачі буде відправлено на Донбас - голова ДСНС України

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський повідомив, що передані Німеччиною 50 металодетекторів CEIA CMD будуть відправлені на схід країни, де українські піротехніки далі розміновують звільнені від бойовиків території.

"Ці металошукачі одразу ж будуть направлені на схід, де працюють наші піротехнічні підрозділи і щоденно розміновують території звільнених місць. І я переконаний, що з допомогою цих сучасних металошукачів піротехніки зможуть оперативно виявляти вибухонебезпечні предмети на територіях Донбасу, що становлять загрозу для населення. Тим самим ми зможемо врятувати мирних жителів від тих "сюрпризів", що залишили після себе терористи", - сказав він на брифінгу в Києві у вівторок, повідомила прес-служба ДСНС.

Посол Німеччини в Україні Крістоф Вайль, у свою чергу, зазначив, що його країна й надалі всебічно допомагатиме Україні та робитиме все можливе, щоб люди зі сходу України змогли якнайшвидше повернутися до рідних домівок.

17 лютого К.Вайль передав піротехнічним підрозділам ДСНС України 50 металодетекторів CEIA CMD із глибиною пошуку до 1 метра на загальну суму EUR101,9 тис. для здійснення розмінувань на сході України. Ці металошукачі мають високу чутливість для миттєвого знаходження предметів із низьким вмістом металу, вони обладнані сучасним блоком живлення, точно визначають місцезнаходження цілей, мають високу точність локалізації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА