14:35 06.03.2015

Стан постраждалих унаслідок вибуху командира спецбатальйону "Слобожанщина" та його дружини стабільний, у них осколкові поранення

2 хв читати
Стан постраждалих унаслідок вибуху командира спецбатальйону "Слобожанщина" та його дружини стабільний, у них осколкові поранення

Стан здоров'я командира спеціального батальйону патрульної служби міліції "Слобожанщина" Андрія Янголенка та його дружини Інни, які постраждали внаслідок вибуху автомобіля, стабільний і побоювань не викликає, повідомляє сайт Харківської міськради з посиланням на заступника міського голови Світлану Горбунову-Рубан.

За її даними, постраждалих доправили в міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. О.Мещанінова. "У чоловіка медики діагностували осколкове поранення руки, у жінки - осколкове поранення спини. Стан їхнього здоров'я стабільний і побоювань не викликає", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в Харкові в п'ятницю вдень вибухнув автомобіль командира спеціального батальйону патрульної служби міліції "Слобожанщина" А.Янголенка, постраждали він та його дружина.

Брат постраждалого, командир спеціального батальйону патрульної служби міліції "Харків-1" Сергій Янголенко заявив, що, за попередньою інформацією, машина А.Янголенка вибухнула в результаті спрацьовування магнітної міни: "Машина була замінована. За попередньою інформацією, це магнітна міна".

"Ще одну міну знайдено на місці вибуху поряд із машиною. Зараз вибухотехніки будуть її детонувати", - додав С.Янголенко.

У свою чергу радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко зазначив, що слідство розглядає кілька версій за фактом вибуху, основна - терористичний акт.

"Слідство розглядає низку версій, основна з яких - терористичний акт стосовно командира спецпідрозділу міліції, що боровся з терористами на території Луганської та Донецької областей", - написав він у Facebook.

Радник глави СБУ Маркіян Лубківський заявив, що життю А.Янголенка та його дружини нічого не загрожує, їм надають невідкладну медичну допомогу. Він також зазначив, що СБУ наразі не трактує цей випадок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нічні обстріли росіян призвели до тимчасового відключення світла в 7 областях - Міненерго

Україна націоналізувала два літаки, що належали найбільшому виробнику російської зброї, - СБУ

Затримано власника "Укрдонінвесту" бізнесмена Віталія Кропачова

СБУ й ГУР атакували військово-логістичні об'єкти в Севастополі, Туапсе й Новоросійську - джерело

МВС: Довідка про несудимість не потрібна для оновлення даних у ТЦК

Е-кабінет для військовозобов'язаних має запрацювати з 18 травня - Міноборони України

ДБР затримало прикордонника, який застрелив цивільного, що намагався незаконно перетнути кордон

Ворог розширив зону активних бойових дій майже на 70 км - Сирський

Ситуація у Вовчанську контрольована, тривають заходи з посилення оборонних позицій - Генштаб ЗСУ

Вихідні в Україні будуть теплими, на заході країни та на Лівобережжі короткочасні дощі й грози

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА