16:28 06.03.2015

Порошенко впевнений у перемозі в битві за територіальну цілісність країни

1 хв читати
Порошенко впевнений у перемозі в битві за територіальну цілісність країни

Президент України Петро Порошенко впевнений у тому, що Україна переможе у війні за суверенітет і територіальну цілісність країни.

"Наша перемога залежить від усвідомлення кожним військовослужбовцем своєї відповідальності за виконання доручених завдань. Упевнений, у війні за свободу, незалежність і територіальну цілісність ми переможемо. Кордони України будуть надійно захищені", - сказав президент під час відвідування Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького в Хмельницькому, повідомляє прес-служба глави держави.

Звертаючись до прикордонників, П. Порошенко сказав: "Нещодавно у вашій академії відбувся достроковий випуск офіцерів. Анітрохи не сумніваюся, що випускники, які поповнили прикордонні підрозділи, будуть гідними захисниками України".

Він відзначив важливість підготовки висококваліфікованих фахівців, які б відповідали сучасним викликам несення прикордонної служби.

"Ми маємо адекватно відповісти на будь-яку загрозу, бути здатними відстояти наші національні інтереси. Без сильної армії не може бути сильної суверенної держави", - зазначив П. Порошенко.

Згідно з інформацією, президент також вручив державні нагороди п’ятьом воїнам-прикордонникам, які продемонстрували мужність і високий професіоналізм, відданість військовій присязі під час проведення АТО на Донбасі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА