11:10 20.03.2015

Голова "Укрзалізниці" звільнив керівний склад ПЗЗ - прес-служба залізниці

3 хв читати
Голова "Укрзалізниці" звільнив керівний склад ПЗЗ - прес-служба залізниці

Виконувач обов'язків генерального директора Держадміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") Максим Бланк звільнив керівний склад Південно-Західної залізниці" (ПЗЗ, Київ).

Про це йдеться в повідомленні на веб-сайті ПЗЗ у п'ятницю.

Згідно з копіями наказів, підписаних М.Бланком, який розмістила на своєму сайті ПЗЗ, наказом №248/ОС від 19 березня 2015 року звільнено першого заступника начальника ПЗЗ Івана Федорка; наказом №251/ОС звільнено головного ревізора з безпеки руху поїздів і автотранспорту апарату з безпеки руху поїздів та автотранспорту ПЗЗ Віктора Дзюника; наказом №250/ОС звільнено головного інженера - першого заступника голови ПЗЗ Володимира Осовика.

Крім того, наказом №254/ОС звільнено заступника начальника ПЗЗ з рухомого складу і матеріально-технічного постачання Івана Антонюка; наказом №252/ОС звільнено директора ПЗЗ із фінансових та економічних питань Сергія Горілея; наказом №253/ОС звільнено начальника фінансово-економічної служби залізниці Ірину Василюк та наказом №249/ОС звільнено директора ПЗЗ з будівництва Олександра Погребного.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк 4 березня заявив про усунення з посади начальника ПЗЗ Олексія Кривопішина у зв'язку з оприлюдненою в ЗМІ інформацією про корупційні схеми на підприємстві. Виконувач обов'язків голови "Укрзалізниці" Максим Бланк, у свою чергу, повідомляв про тиск на працівників ПЗЗ, що фігурували у відповідних сюжетах ЗМІ, й 11 березня доручив в. о. голови ПЗЗ невідкладно притягнути до відповідальності ініціаторів їхнього переслідування. Того самого дня ПЗЗ спростувала повідомлення М.Бланка.

Крім того, М.Бланк повідомляв про призначення В.Тягульського в. о. голови ПЗЗ, зазначаючи, що "приймальню відстороненого начальника залізниці охороняють озброєні люди, щоб не допустити на робоче місце неугодного виконувача обов'язків". ПЗЗ, зі свого боку, зазначала, що ні В.Тягульський, ні М.Бланк у будівлі управління ПЗЗ на той момент не з'являлися.

Проте 16 березня М.Бланк повідомив, що невідомі особи, які перебувають в офісі ПЗЗ, далі перешкоджають доступу до робочого місця В.Тягульського.

"Сьогодні представив колективу ПЗЗ в. о. Володимира Тягульського, а вже через 15 хвилин із кабінету, в якому він проводив оперативну нараду, його вивели невідомі в камуфляжі. Оперативна інформація свідчила про те, що невідомі в камуфляжі перебувають на постійному чергуванні у будівлі ПЗЗ. З'ясували, що їхню ротацію забезпечує помічник начальника залізниці, і я поїхав туди, щоб особисто переконатися в цих фактах", - написав він 16 березня на своїй сторінці в мережі Facebook.

Окрім цього, в. о. голови "Укрзалізниці" оприлюднив на своїй сторінці відео, в якому фігурують невідомі особи у камуфляжній формі. У сюжеті йдеться про те, що курирував зазначених людей начальник адміністративної служби залізниці, помічник начальника Олексій Коновал.

М.Бланк також повідомляє, що надіслав листа з викладенням зазначених фактів до Генеральної прокуратури.

Пізніше, вже 17 березня в ЗМІ з'явилася інформація про те, що О.Кривопішин, оспорить цього дня в Київському окружному адміністративному суді своє відсторонення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зафіксовано влучення в двох районах Харкова, інформації про постраждалих немає

На фронті за добу сталося 114 бойових зіткнень, ворог втратив 160 осіб л/с на харківському напрямку

На місці прильоту "шахеда" в Основ'янському районі Харкова сталася пожежа

Харків під атакою ворожих "шахедів"

НАТО розглядає можливість відправки військових інструкторів в Україну - ЗМІ

НБУ в четвер підвищив офіційний курс гривні на 14 коп.

Військам РФ не вистачає потужності, щоб досягти стратегічного прориву на харківському напрямку - Каволі

"Укренерго" в п'ятницю з 8:00 до 19:00 розраховує обійтися без обмежень е/е

Ворог намагається тиснути на оборону на харківському напрямку, найгарячіша ситуація на покровському напрямку

Завдяки Силам оборони сьогодні вдалося додати впевненості напрямку Вовчанська, однак загрози все ще є - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА