09:57 30.03.2015

Бойовики обстріляли Трьохізбенку, поранені двоє українських військових - голова області

1 хв читати
Бойовики обстріляли Трьохізбенку, поранені двоє українських військових - голова області

У Луганській області бойовики самопроголошеної "ЛНР" далі обстрілюють підконтрольні Україні населені пункти та опорні пункти.

Як повідомила прес-служба голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля, в неділю близько 19:30 група бойовиків підійшла з боку контрольованої "ЛНР" території до зруйнованого моста через Сіверський Донець в околицях с. Трьохізбенка й обстріляла опорний пункт наших силовиків з автоматичної зброї та гранатометів.

"Після відкриття вогню у відповідь бойовики відійшли, проте двоє українських військових унаслідок обстрілу дістали поранень. Одного з них госпіталізовано у важкому стані, за його життя борються медики", - повідомила прес-служба.

Протягом ночі бойові дії зафіксовано ще в кількох напрямках. В околицях Кримського періодично виникали перестрілки між українськими силовиками та бойовиками з окупованих Сокільників, на автодорозі Бахмутка було чути вибухи мін, а в Станиці Луганській ввечері кілька разів виникали перестрілки зі стрілецької зброї.

Інформації про постраждалих серед мирного населення немає. У неділю ремонтні бригади зуміли відновити пошкоджені внаслідок негоди лінії електропостачання в Новотошківському, проте Трьохізбенка все ще залишається знеструмленою.

Крім того, немає світла в Станиці Луганській та семи прилеглих селах, які забезпечуються електроенергією ЛЕП, що ведуть із боку окупованих територій. Відповідно, не працюють системи центрального тепло- і водопостачання, ускладнений мобільний зв'язок, повідомляє прес-служба голови області.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Генштаб ЗСУ про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА