16:06 15.04.2015

На незаконних забудовах у Києві вилучатимуть техніку і відкриватимуть кримінальні справи - Кличко

2 хв читати
На незаконних забудовах у Києві вилучатимуть техніку і відкриватимуть кримінальні справи - Кличко

На незаконних забудовах у Києві вилучатимуть техніку і відкриватимуть кримінальні провадження проти забудовників-піратів, заявляє міський голова Києва Віталій Кличко.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, В. Кличко в середу проінспектував кілька ділянок, де ведуться незаконні забудови, серед них - ділянка на вулиці Здолбунівській у Дарницькому районі столиці.

За словами мера, незаконне будівництво там почалося ще в березні, але жодної реакції глави району на це було.

"Будівництво триває. Потім виросте будівля, без документів будуть продані квартири, потім виникне черговий "Еліта-центр". Хочу наголосити: якщо документів на будівництво немає, якщо відбувається порушення закону, будівництво має бути припинено, а винні притягнуті до відповідальності", - сказав В. Кличко.

Міський голова також зазначив, що ділянка на вул. Здолбунівській належить місту Києву і її захопили незаконно, оскільки офіційної інформації про забудовника та призначення будівлі немає. Він також заявив, що незаконну споруду буде демонтовано.

Мер також зазначив, що такі ділянки з незаконними забудовами є майже в кожному районі.

В. Кличко повідомив, що дав розпорядження зібрати всю інформацію про незаконні забудови, МАФи, пересувні торгівельні точки, парковки, рекламні носі, які не мають дозвільних документів.

"Прошу дати ці списки мені та копію в столичний главк. І не чекайте, доки приїде мер і буде вас тикати носом. У вас є всі повноваження зупиняти незаконні забудови, не допустити встановлення незаконних МАФів і стежити за порядком у районі", - зазначив В. Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА