13:08 25.04.2015

У Донецькій області бойовики продовжують обстрілювати з "Градів" сили АТО і населені пункти - прес-центр АТО

2 хв читати
У Донецькій області бойовики продовжують обстрілювати з "Градів" сили АТО і населені пункти - прес-центр АТО

У Донецькій області бойовики обстріляли з реактивних систем залпового вогню "Град" сили АТО поблизу Гранітного, а також селище Старогнатівка Волноваського району.

"У ніч із 24 на 25 квітня незаконні збройні формування на Донбасі знову вдалися до обстрілу позицій сил АТО і населених пунктів із реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град". Із 01.10 до 01.15, а також із 02.10 до 02.20 злочинці випустили, відповідно, 40 і 20 ракет в опорний пункт українських військ поблизу села Гранітного Донецької області. Крім того, вже вдруге за останній тиждень, бандформування накрили вогнем із "Градів" мирних жителів. Із 02.30 до 02.35 бойовики випустили 20 ракет системи БМ-21 "Град" в населений пункт Старогнатівка Волноваського району", - повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у "Фейсбук" у суботу.

Також останнім часом значно збільшилася кількість обстрілу українських позицій з важких озброєнь. Тільки цієї ночі незаконні збройні формування застосували українським опорних пунктів недалеко від н. п. Піски та Авдіївки міномети калібру 120 міліметрів, а по позиціях в районі селища Гранітне - артилерію калібру 122 міліметри.

"Таким чином, незважаючи на гучні заяви про необхідність мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, противник продовжує зухвало порушувати мінські домовленості щодо дотримання режиму припинення вогню і відведення від лінії розмежування артилерійських систем калібру понад 100 міліметрів. Особливо цинічними і позбавленими здорового глузду виглядають дії бандформувань, коли ті накривають артилерійським вогнем або вогнем із реактивних систем залпового вогню мирне населення", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський підписав Укази про призначення понад 100 суддів

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

Українська авіація завдала за добу ударів по восьми місцях скупчення окупантів і трьох систем ППО

За добу на фронті вдвічі зросла кількість бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 ворожих атак

У 2-му Міжнародному саміті міст і регіонів у Києві візьмуть участь понад 100 делегатів із 16 країн, планується підписання понад 10 угод

Голова Військового комітету НАТО розкритикував Бельгію за недостатні зусилля у сфері оборони

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА