13:39 27.04.2015

Сили АТО не залишать Широкиного, доки бойовики не розпочнуть виконувати мінські домовленості, заявляють у штабі

1 хв читати

Українські військовослужбовці не залишать Широкиного (Донецька обл.), доки бойовики не розпочнуть виконувати мінські домовленості, зокрема - доки вони не припинять обстріл, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Україна зацікавлена у встановленні миру в Широкиному, це може стати новим кроком до мирного врегулювання. Однак це можливо лише в разі повного припинення вогню з боку НЗФ. Україна не буде толерантною до агресії з боку бойовиків", - сказав він на брифінгу в понеділок у Києві.

Спікер АП з питань АТО з посиланням на останній звіт СММ ОБСЄ розповів, що бойовики здійснили масштабні збройні провокації з часу оголошення режиму припинення вогню.

"Обстріли в районі Широкиному тривали 12 годин. Бойовики наражали на небезпеку життя спостерігачів, деякі боєприпаси потрапили в район, де розташований спостережний пункт ОБСЄ. БПЛА спостерігачів зафіксували 17 танків, три артустановки і 60 БТРів бойовиків на окупованих територіях біля Широкиного", - розповів О.Мотузяник.

"Сили АТО відбивають всі атаки бойовиків і не залишать цього пункту, доки супротивник не почне виконувати мінські домовленості", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА