10:36 15.05.2015

Міліція затримала 19 фанів і запобігла жорсткому конфлікту між уболівальниками "Дніпра" й "Наполі"

2 хв читати
Міліція затримала 19 фанів і запобігла жорсткому конфлікту між уболівальниками "Дніпра" й "Наполі"

Столичні міліціонери затримали на кілька годин групу агресивно налаштованих уболівальників під час футбольного матчу між командами "Дніпро" (Україна) і "Наполі" (Італія) в четвер.

"Столичні міліціонери запобігли конфліктній ситуації під час проведення футбольного матчу. Біля НСК "Олімпійський" правоохоронці виявили групу агресивно налаштованих уболівальників з медичними масками на обличчі і дерев'яними палицями в руках. Їх доставили в райуправління. Після з'ясування усіх обставин молоді люди залишили територію міліційного підрозділу", - повідомляє прес-служба Київської міліції в п'ятницю.

У прес-службі розповіли, що на вулиці Великій Васильківській, коли співробітники районного відділу внутрішніх справ проводили профілактичну бесіду з агресивними фанатами в медичних масках, хтось із них кинув на проїжджу частину вулиці кілька димових шашок.

Для запобігання порушенням громадського порядку і документування вказаної події правоохоронці доставили в Печерське районне управління 19 найбільш агресивних уболівальників.

"З метою дотримання заходів особистої безпеки міліціонери провели поверховий огляд доставлених громадян, під час якого у 19-річного гостя столиці були вилучені три поліетиленові пакетики і пластикова колба з умістом порошкоподібної речовини зеленого кольору", - йдеться в повідомленні.

У райуправлінні ці громадяни надали письмові пояснення своєї поведінки. Після встановлення їх осіб і профілактичної бесіди з ними вони залишили територію міліційного підрозділу.

Як повідомлялося, "Дніпро" переміг у Києві "Наполі" з рахунком 1:0 і вперше у своїй історії вийшов у фінал Ліги Європи, де зіграє проти іспанської "Севільї".

Одразу після закінчення матчу тисячі вболівальників вибігли на поле "Олімпійського". Найбільш агресивні фани побігли до сектора уболівальників "Наполі", почали кидати в них стільці, які стояли для стюардів. Після цього міліція відтіснила приїжджих фанатів нагору сектора. Українських фанатів намагалися заспокоїти навіть гравці "Дніпра".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мінкультури подякувало Alyona Alyona & Jerry Heil за гідне представлення України на Євробаченні-2024

Однією з цілей наступу РФ у Харківській області, можливо, є створення "буферної зони" для захисту Бєлгорода - ISW

ППО знищила ворожий БПЛА у Дніпропетровській області - голова ОВА

Унаслідок обстрілу Новоселівки Першої поранено людину - голова Донецької ОВА

Зеленський у День матері подякував українкам за їхню важку працю, доброту й надзвичайну мужність у складний для країни час

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів

Силами ППО за добу знищено п'ять розвідувальних БПЛА в південних областях України

Українська авіація за добу завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

На фронті за добу було 155 бойових зіткнень, на харківському напрямку ворог здійснив 12 атак

Війська РФ за добу завдали по Україні 13 ракетних і 118 авіаційних ударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА