10:23 02.06.2015

Україну відвідають експерти НАТО для обміну досвідом та підготовки українських військовослужбовців

1 хв читати
Україну відвідають експерти НАТО для обміну досвідом та підготовки українських військовослужбовців

Цього тижня Україну відвідають експерти НАТО для обміну досвідом та підготовки українських військовослужбовців, повідомила речник Міністерства оборони України Вікторія Кушнір.

"Цього тижня Україну для обміну досвідом та підготовки українських військовослужбовців відвідають експерти НАТО – представники консорціуму оборонних академій та дослідницьких інститутів з питань безпеки програми НАТО "Партнерство заради миру", група інструкторів Збройних сил Данії для участі у курсі штабних офіцерів військової поліції, психологи Національних збройних сил Латвії, а також французькі експерти з питань організації та функціонування системи постконфліктного психологічної реабілітації військовослужбовців", - розповіла вона на брифінгу у вівторок у Києві.

В. Кушнір також поінформувала, що цього тижня в рамках візиту до України канадської делегації на чолі з прем'єр-міністром країни Стівеном Гарпером міністр оборони України Степан Полторак проведе зустріч з міністром національної оборони Канади Джейсоном Кенні.

2 червня глава Міноборони України проведе зустріч з делегацією групи дружби "Франція-Україна" Сенату Французької Республіки. "Сторони планують обговорити поточну військово-політичну ситуацію в Україні та можливості підтримки нашої держави країною-партнером", - зазначила В. Кушнір.

Також 2 червня заступник міністра оборони України Юрій Гусєв зустрінеться з делегацією слухачів Королівського коледжу оборонних наук Академії оборони Великобританії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА