16:15 08.06.2015

У Львові вимагають призначити голову місцевої ДФС за результатами конкурсу, а не "схваленого" Києвом

2 хв читати
У Львові вимагають призначити голову місцевої ДФС за результатами конкурсу, а не "схваленого" Києвом

Представники низки громадських організацій Львова вимагають від голови Державної фіскальної служби (ДФС) України до кінця дня 11 червня призначити начальника управління ДФС у Львівській області за результатами конкурсу, проведеного в березні поточного року.

"Якщо наші вимоги проігнорують до кінця дня 11 червня, 12 червня ми будемо змушені вдатися до повного блокування будівлі ДФС у Львівській області" – сказав заступник керівника громадської організації "Народна самооборона" Юрій Мартинюк на прес-конференції в понеділок у Львові.

За його словами, за результатами конкурсу на вакантну посаду начальника управління ДФС у Львівській області було обрано дві кандидатури – бізнесмена Михайла Коропецького і юриста Маркіяна Мальського, але й досі керівника в управлінні ДФС у Львівській області немає.

"Якщо керівництво ДФС не погоджується з результатами конкурсу, то нехай його скасують і призначать новий. Нам, як представникам громадськості, важливо, щоб призначення на цю посаду відбувалося максимально відкрито і щоб керівником стала людина не з фіскальної системи", – наголосив Ю.Мартинюк.

Водночас представник громадської організації "Варта-700" Надія Шелестак розповіла, що надходить інформація про те, що нового керівника львівської податкової хочуть призначити кулуарно.

За її словами, наприкінці минулого тижня на засіданні Громадської ради при голові Львівської ОДА була присутня Ірина Столярик (начальник управління ДФС в Івано-Франківській області – ІФ), яку представили як можливого кандидата на посаду начальника управління ДФС у Львівській області і натякнули, що саме її в Києві бачать новим керівником обласної податкової.

"Нас така постановка питання обурює. Ми не допустимо у Львові парашутистів із Києва, призначених без проведення конкурсу", – наголосила Н.Шелестак.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА