16:54 10.06.2015

Нафтобазу "БРСМ-Нафти" було збудовано незаконно - МВС

1 хв читати
Нафтобазу "БРСМ-Нафти" було збудовано незаконно - МВС

Нафтобазу у Васильківському районі Київської області, що належить компанії "БРСМ-нафта", було збудовано без оформлення дозвільних документів, вона не вводилася в експлуатацію належним чином, що може свідчити про незаконне виготовлення та зберігання фальсифікованих підакцизних нафтопродуктів, зокрема бензину, повідомляє прес-служба МВС України.

В оприлюдненому в середу вдень повідомленні зазначено, що такими є перші результати досудового слідства у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом порушення правил безпеки на об'єктах зберігання нафтопродуктів, що спричинило тяжкі наслідки і загибель людей.

Слідство проводиться ГСУ МВС України за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст. 273 КК України "Порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах". Ця стаття передбачає покарання у вигляді обмеження свободи терміном до 5 років або позбавлення волі на термін від 2 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на термін до 3 років.

"Відповідальними за порушення правил безпеки є особи, на яких покладено обов'язок дотримання цих правил. Нині слідство вживає невідкладних (зокрема розшукових) заходів із встановлення всіх обставин скоєння злочину та причетних осіб", - ідеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА