18:15 02.07.2015

Апеляційний суд Києва заарештував на 2 місяці підозрюваного у вбивстві Бузини Поліщука, відпущеного раніше під заставу

2 хв читати
Апеляційний суд Києва заарештував на 2 місяці підозрюваного у вбивстві Бузини Поліщука, відпущеного раніше під заставу

Апеляційний суд Києва заарештував на 60 днів підозрюваного у вбивстві публіциста та журналіста Олеся Бузини Дениса Поліщука, задовольнивши скаргу прокуратури на рішення Шевченківського райсуду Києва про обрання запобіжного заходу для цього підозрюваного, яке передбачало можливість внесення застави.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на засіданні в четвер суд постановив вважати початком терміну тримання під вартою для Д.Поліщука дату його затримання - 18 червня.

О.Бузина був убитий 16 квітня в Києві у дворі багатоквартирного будинку, в якому жив. За даними Міністерства внутрішніх справ, він загинув від поранень у груди і голову з пістолета ТТ, кулями калібру 7.62. Міліція почала розслідувати цю подію за ст. 115 КК (умисне вбивство).

Двох підозрюваних у безпосередньому виконанні вбивства О.Бузини Андрія Медведька та Д.Поліщука затримали 18 червня. Того самого дня Шевченківський райсуд Києва виніс постанову, згідно з якою Д.Поліщуку було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 днів, але з можливістю внесення застави у розмірі 5 млн грн. 23 червня Д.Поліщук вийшов з ізолятора тимчасового тримання в Києві після внесення за нього застави на суму понад 5 млн грн.

За словами соратників Д.Поліщука, він служив у зоні АТО у званні гвардії лейтенанта Збройних сил України, був командиром 54-го окремого розвідувального взводу. А.Медведько є учасником АТО, він проходив службу у складі батальйону МВС "Київ-2".

Стосовно А.Медведька обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 14 серпня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА