09:35 08.07.2015

Новим в.о. голови "Укрзалізниці" призначено колишнього заступника Завгороднього

1 хв читати
Новим в.о. голови "Укрзалізниці" призначено колишнього заступника Завгороднього

Виконувачем обов'язків генерального директора "Укрзалізниці" призначено Олександра Завгороднього який раніше був призначений заступником глави "Укрзалізниці".

Як передає кореспондент Інтерфакс-Україна, про це повідомив міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський вранці в середу, представляючи нового в. о. голови "Укрзалізниці".

Він додав, що вже рік триває процес корпоратизації "Укрзалізниці" та вона вже на завершальній стадії, тому потрібно сконцентруватися на технічному процесі, відновленні полотна, рухомого складу, технічному забезпеченні.

Міністр додав, що Максим Бланк, який займав посаду глави адміністрації, повернеться до своєї посади першого заступника голови "Укрзалізниці".

"Для того, щоб почати підвищувати рівень технічного стану підприємства, я вчора підписав два накази: перший – Олександр Завгородній призначений головою комісії з реорганізації Укрзалізниці", друге – про призначення його виконувачем обов'язків гендиректора. Олександра ви знаєте, він професіонал-залізничник. Я думаю, що його досвід і знання дозволять вивести "Укрзалізницю" в технічному плані на новий рівень і консолідувати управлінський персонал", - сказав міністр.

А. Пивоварський також зазначив, що одним із основних завдань нового керівника буде консолідація зусиль у злагодженій роботі всіх підрозділів і вирішенні питання деякої розкоординованості дій на всіх рівнях роботи підприємства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА