11:41 08.07.2015

Порошенко підписав закон, що звільняє учасників АТО від сплати військового збору

1 хв читати
Порошенко підписав закон, що звільняє учасників АТО від сплати військового збору

Президент України Петро Порошенко повернув до Верховної Ради України підписаний ним закон про внесення змін до Податкового кодексу України, якими учасники антитерористичної операції на сході України звільняються від сплати військового збору.

У графі "Останній етап проходження" ухваленого українським парламентом законопроекту №2980 значиться, що 7 липня документ було "повернуто з підписом від президента".

Як повідомлялося, цю законодавчу ініціативу парламент узяв 18 червня за основу і в цілому. Представляючи тоді законопроект з трибуни парламенту, керівник фракції Радикальної партії Олег Ляшко розповів, що документ звільняє учасників антитерористичної операції від сплати півторапроцентного податку з доходів учасників АТО.

Згідно з ухваленим законом, "тимчасово ... не підлягають оподаткуванню, військових зборів, доходи у вигляді грошового забезпечення співробітників правоохоронних органів, військовослужбовців ЗС України, Національної гвардії, СБУ, служби зовнішньої розвідки, Державної прикордонної служби, співробітників МВС, Управління державної охорони, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації на період їх безпосередньої участі у проведенні АТО".

Зазначається також, що порядок підтвердження статусу зазначених осіб для застосування цієї пільги визначається Кабінетом міністрів України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА