10:57 20.07.2015

Міліція знайшла двох із шістьох утікачів з ІТТ Красного Лиману

2 хв читати
Міліція знайшла двох із шістьох утікачів з ІТТ Красного Лиману

Правоохоронці в ніч на понеділок затримали двох підозрюваних, що втекли з ізолятора тимчасового тримання (ІТТ) у м. Красний Лиман (Донецька обл.) раніше.

"У результаті оперативно-розшукових заходів близько 3-ї ночі було затримано двох підозрюваних, які здійснили втечу з ізолятора в м. Красний Лиман. Правоохоронці виявили підозрюваних, 1993 і 1995 років народження, в одному з сіл Краснолиманського району, поблизу Святогірська під час відпрацювання кола їхніх знайомств", - йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Донецькій області, оприлюдненому в понеділок уранці.

Фігуранти переховувалися в однієї зі своїх знайомих. Пошуки інших тривають.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України.

Пізніше в понеділок в прес-службі прокуратури Донецької області повідомили, що загалом із ІТТ втекли шість заарештованих.

"Встановлено, що під час виведення затриманих із прогулянкового двору до камер заарештовані скоїли напад на чергового інспектора. Завдаючи йому тілесних ушкоджень, двоє з них заволоділи ключами від посадочного майданчика, інші четверо - вчинили напад на постового інспектора, відкрили ключами ворота посадочного майданчика й всі шість перелізли через огорожу, після чого втекли", - йдеться в повідомленні облпрокуратури.

У прокуратурі Донецької області також повідомили, що, окрім відкриття кримінального провадження за фактом втечі ув'язнених, також відкрили кримінальне провадження за фактом неналежного виконання службових обов'язків працівниками Краснолиманського міськвідділу міліції, які призвели до втечі затриманих із попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) КК України.

Як повідомлялося, 19 липня о 15:35 кілька затриманих, заздалегідь змовившись, напали на чергового ізолятора тимчасового тримання Краснолиманського міськвідділу. Кільком заарештованим, яких тримали в ІТТ за здійснення крадіжок і незаконне заволодіння транспортними засобами, вдалося втекти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ситуація у Вовчанську контрольована, тривають заходи з посилення оборонних позицій - Генштаб ЗСУ

Вихідні в Україні будуть теплими, на заході країни та на Лівобережжі короткочасні дощі й грози

Уперше за два роки війни ЗСУ вистачає артилерійських снарядів - Зеленський

Зеленський: Партнери не підштовхують нас до переговорів з РФ

Зеленський заявив, що використання Україною західної зброї на території РФ стало б захистом, а не наступом

Уламки російського дрона пошкодили один з енергооб'єктів на Вінниччині - Міненерго

РФ атакує Харківщину, користуючись забороною Україні використовувати західну зброю для ударів по російській території - ISW

Зеленський про тривалість війни: На сьогодні ґрунт має бути для того, щоб Путін так само шукав вихід із ситуації

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

Партнери бояться програшу Росії у війні - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА