13:29 20.07.2015

Затримано всіх шістьох втікачів із ІТТ у Донецькій області - міліція

1 хв читати
Затримано всіх шістьох втікачів із ІТТ у Донецькій області - міліція

Працівники міліції Донецької області затримали всіх шістьох втікачів із Краснолиманського ізолятора тимчасового тримання, повідомляє Міністерство внутрішніх справ з посиланням на начальника ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.

"Усі сили місцевої міліції були кинуті на розшук фігурантів, оперативно введено план "Перехоплення". Проводилися масові пошукові заходи, були перекриті всі населені пункти на півночі області. Для пошуку були задіяні підрозділи Національної гвардії України. В результаті оперативних дій усі особи, які вчинили втечу, затримані", - наводить прес-служба МВС слова В.Аброськіна.

Як раніше повідомлялося, в неділю шість осіб вчинили напад на чергового ізолятора тимчасового тримання Краснолиманського міськвідділу міліції. Міліціонеру завдано тілесних ушкоджень.

У результаті оперативно-розшукових заходів близько трьох ночі двох підозрюваних затримали в одному з сіл Краснолиманського району.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від п’яти до восьми років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА