11:46 27.07.2015

Четверо українських військових дістали поранень у перестрілці з бойовиками у Щасті, один підірвався на "розтяжці"

1 хв читати
Четверо українських військових дістали поранень у перестрілці з бойовиками у Щасті, один підірвався на "розтяжці"

За минулу добу бойовики з танка, мінометів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї обстріляли р. Щастя Луганської області, повідомляє Луганська обласна військово-цивільна адміністрація в "Фейсбуці".

"Унаслідок перестрілки четверо бійців ЗСУ поранені. Стан їх задовільний, їх наразі госпіталізовано в Сватівський військовий госпіталь. У терористів два "двухсотих" і кілька поранених", - зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Під вогонь бойовиків потрапили автостанція, будівля ДСНС, Луганська ТЕС та вул. Першотравнева. Внаслідок обстрілу сталося загоряння двох будинків та сараю, перебиті лінії електропередачі.

У момент обстрілу Щастя туди з Луганська їхали представники місії ОБСЄ на чолі з координатором підгрупи з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі Тоні Фрішем, які через щільний вогонь з боку бойовиків не змогли потрапити на зустріч з Г.Тукою.

В с. Оріхове Попаснянського району військовослужбовець з Вінниці дістав поранення, підірвавшись на "розтяжці".

В обласній адміністрації також повідомили про обстріл населеного пункту Станиця Луганська з гранатометів і мінометів. Унаслідок зафіксовано попадання і загоряння трьох будинків, перебито електропостачання в с. Макаровому і Валуйському. Тривають відновлювальні роботи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА