17:08 05.08.2015

Уряд пропонує президентові звільнити голову Дубровицької райадміністрації - Яценюк

1 хв читати
Уряд пропонує президентові звільнити голову Дубровицької райадміністрації - Яценюк

Кабінет Міністрів звернеться до президента України Петра Порошенка з тим, щоб він відправив у відставку главу Дубровицької районної адміністрації Рівненської області у зв'язку з підозрами в причетності до незаконного видобутку бурштину.

"Уряд звернеться до президента, щоб звільнити голову Дубровицької РГА Рівненської області, який покривав незаконний видобуток бурштину", - написав у своєму мікроблозі в Твіттері прем'єр-міністр Арсеній Яценюк у середу.

Як повідомлялося, під час засідання Кабміну в середу, 5 серпня, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков ініціював відставку голови Дубровицької районної адміністрації Рівненської області за організацію зіткнень з правоохоронцями під час рейду з припинення незаконного видобутку бурштину в Рівненській області.

"Я виношу на розгляд ухвалу про те, щоб звернутися до президента щодо відставки цього голови райадміністрації. Відповідне клопотання і обґрунтування я надам", - сказав А.Аваков.

За його словами, 29 липня під час проведених правоохоронцями заходів, де була затримана партія незаконно видобутого бурштину і співробітники, що його видобували, "натовп обурених очолив голова райадміністрації".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА