17:43 09.08.2015

"Вода Донбасу" заявляє про неможливість ремонту водоканалу під Горлівкою

1 хв читати
"Вода Донбасу" заявляє про неможливість ремонту водоканалу під Горлівкою

Ремонтні роботи на ділянці каналу "Сіверський Донець-Донбас" під Горлівкою протягом неділі не проводитимуться, оскільки підприємство "Компанія "Вода Донбасу", що експлуатує канал, не отримало відповідного погодження Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ і Спільного центру з координації та контролю (СЦКК).

"9 серпня ремонтні роботи на ділянці каналу Сіверський Донець-Донбас в районі балки Шуми (Горлівка) не проводитимуться, оскільки не отримано відповідного погодження",- повідомляє прес-служба водопостачальної компанії в неділю вдень.

Раніше в "Воді Донбасу" повідомляли, що в результаті артобстрілу на правому напірному трубопроводі каналу Сіверський Донець – Донбас у районі Горлівки утворилися отвори від осколків і пробоїни від снарядів діаметром 2300 мм

Наразі через пошкодження на цій ділянці каналу вода подається лише по одному водоводу, який також має пошкодження. Як стверджують у "Воді Донбасу", внаслідок пошкоджень під загрозою виявилося водопостачання близько півтора мільйона жителів Донецької області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА