14:23 01.09.2015

Більше ніж половина опитаних українців позитивно ставляться до децентралізації влади

1 хв читати
Більше ніж половина опитаних українців позитивно ставляться до децентралізації влади

Більше ніж половина опитаних громадян України позитивно оцінюють ініціативу щодо децентралізації влади, негативну реакцію цей процес викликає у 14% українців, про що свідчать дані дослідження компанії TNS в Україні.

Згідно з дослідженням TNS On-line Track за серпень, 52% опитаних українців позитивно ставляться до децентралізації (18% - повністю позитивно, 34% - швидше позитивно), 14% - негативно (11% - швидше негативно, 3% - повністю негативно). Крім того, 22% респондентів мають нейтральне ставлення, 13% не змогли визначитися з відповіддю.

У регіональному розрізі картина така: жителі Східного та Центрального регіонів значно частіше оцінюють ініціативу децентралізації влади повністю позитивно - 23% і 20% відповідно, значно менше таких респондентів у Північному (10%) і Південному (11%) регіонах.

Чоловіки (25%) частіше ніж жінки (12%) оцінюють ініціативу децентралізації влади повністю позитивно.

Восьма хвиля дослідження TNS проводилася з 12 по 19 серпня методом онлайн-опитування. Географія дослідження: вся Україна, міське населення. Цільова аудиторія: чоловіки та жінки віком від 18 до 55 років. Вибірка - 1000 людей, квотна за статтю, віком, регіоном і розміром населеного пункту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА