15:11 01.09.2015

Сили АТО неухильно дотримуються Мінських угод і перебувають на своїх позиціях

1 хв читати
Сили АТО неухильно дотримуються Мінських угод і перебувають на своїх позиціях

У Генеральному штабі Збройних сил України спростовують поширену у деяких російських ЗМІ інформацію "ДНР" про начебто зайняття силами АТО частини нейтральної зони на лінії розмежування.

"Українська сторона неухильно дотримується Мінських угод і не відходить від них ні на крок. Тому всі ці заяви, що ми начебто під цей шумок намагаємося "віджати" якісь території, - не відповідають дійсності. Сили АТО перебувають на тих позиціях, які вони займають згідно з Мінськими угодами", - сказав агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок спікер Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов.

Він також поінформував про інцидент, коли внаслідок зіткнення сили АТО вимушені були відтіснити НЗФ і повернутися на свої позиції.

"Коли наші позиції бойовики атакували в районі Старогнатівки і ми дали адекватну відповідь, і пішли вперед, то після зачистки "сірої зони" ми повернулися на початкові рубежі. Саме ті, які визначені Мінськими угодами", - сказав він.

Раніше в російських ЗМІ з'явилася інформація представників "ДНР" начебто про те, що військовослужбовці ЗСУ і Нацгвардії зайняли нові позиції в нейтральній зоні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА