20:09 15.09.2015

У Київраді ініціюють перерахунок комунальних платежів за 2006-2011 рр.

1 хв читати

Депутати Київської міської ради підтримали проект рішення про перерахунок нарахованих платежів за житлово-комунальні послуги, надані жителям багатоквартирних будинків у період із 1 грудня 2006 року по 1 січня 2011 року.

Як повідомляється на сайті Київради, проект рішення розглянуто на засіданні постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку у вівторок.

"У період із грудня 2006 року по січень 2011 року була порушена процедура реєстрації розпоряджень КМДА щодо встановлення тарифів: вони не були зареєстровані у встановленому законом порядку, в результаті, логічно, не мають законної сили", - зазначив ініціатор проекту рішення, депутат Київради Василь Гацко.

Згідно з проектом рішення, мер Києва до 1 жовтня 2015 року має створити комісію для розслідування факту порушення процедури встановлення тарифів на житлокомпослуги і теплову енергію в період із грудня 2006 року по січень 2011 року.

Водночас ПАТ "Київенерго" має здійснити перерахунок нарахованих платежів за послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води, а "Київводоканал" - за постачання питної води та водовідведення у зазначений період.

Проект рішення передбачає розробку методики здійснення перерахунку департаментом житлово-комунальної інфраструктури КМДА до листопада поточного року.

Згідно з сайтом Київради, проект рішення направлено на розгляд постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА