13:40 28.09.2015

За тиждень блокади Криму активісти не пропустили жодної вантажівки на територію півострова - Чубаров

1 хв читати
За тиждень блокади Криму активісти не пропустили жодної вантажівки на територію півострова - Чубаров

За тиждень акції з блокади Криму жоден трейлер, жодна вантажівка не перетнули адміністративний кордон з анексованим півостровом, заявив народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка", голова меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

"Ми домоглися того, що Крим уже не є гігантським насосом, через який перекидалися товари з материкової України на материкову Росію", - цитує Р.Чубарова прес-служба БПП в понеділок.

Він також розповів, що за перші два дні блокади вдалося порозумітися з водіями вантажівок.

"Вони всі розвернулися і поїхали в інші міста материкової України, де можуть реалізувати свою продукцію", - уточнив Р.Чубаров.

Нардеп також визнав, що безстрокова акція з иблокаді Криму була приурочена до початку Генеральної асамблеї ООН, де плануються виступи президента України Петра Порошенка і президента РФ Володимира Путіна.

"Наше завдання - не дати світу і думки, що можна домовитися за рахунок Криму, і ми, здається, це завдання вирішили, принаймні для українського суспільства", - зазначив Р.Чубаров.

Як повідомлялося, 20 вересня в 12:00 на адміністративному кордоні з АР Крим з боку материкової частини України почалася безстрокова акція з блокування фур і вантажівок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА