17:39 02.10.2015

Заборона польотів до РФ для МАУ не вплине на обсяг флоту і планів його поповнення - президент

2 хв читати
Заборона польотів до РФ для МАУ не вплине на обсяг флоту і планів його поповнення - президент

Заборона на польоти українських авіакомпаній до Російської Федерації, яку, як очікується, буде введено 25 жовтня у відповідь на українські санкції, не позначиться на кількості флоту авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ) та плани його поповнення, повідомив президент авіакомпанії Юрій Мірошников.

"Я думаю, що це не сильно позначиться на флоті. Той флот, який буде зніматися з російських маршрутів, тим чи іншим чином буде задіяний для забезпечення інших варіантів відправлення пасажирів до РФ, зокрема, можливо, для збільшення рейсів до Мінська, Кишиніва і, відповідно, наші плани щодо флоту не зазнають значних змін", - сказав він, відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна" під час прес-конференції в Києві в п'ятницю.

Стосовно планів щодо флоту він уточнив, що компанія має намір поповнити його в 2016 році п'ятьма середньомагістральними літаками.

МАУ заснована в 1992 році. Є найбільшою українською авіакомпанією. Базовий аеропорт - ДМА "Бориспіль". Флот МАУ складається з 31 літака: 27 середньомагістральних і чотирьох далекомагістральних.

За даними НКЦПФР кіпрська компанія "Онтобет промоушінз лімітед" володіла 15,91% акцій МАУ. Ще 74,16% авіаперевізника володіло ТОВ "Кепітел інвестмент проджект" (Київ).

"Кепітел інвестмент проджект" належало ТОВ "Інвестмент проджектс менеджмент", власником якого, в свою чергу, з червня 2012 року було "Онтобет промоушінз лімітед".

Нещодавно також стало відомо, що одним з кінцевих бенефіціарів компанії є бізнесмен Ігор Коломойський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

Обсяг вивантаження зерна в портах Великої Одеси знизився через обстріли припортової інфраструктури - УЗ

Ми побачили зрушення в питанні розблокування допомоги від США - Шмигаль

У Дніпрі суботу оголошено днем жалоби за загиблими

Найближчої доби в Україні очікуються помірні дощі, місцями заморозки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА