14:01 20.10.2015

Російська "Побєда" на найближчій комісії з міжнародних рейсів подасть заявки на польоти до Києва і Одеси

1 хв читати
Російська "Побєда" на найближчій комісії з міжнародних рейсів подасть заявки на польоти до Києва і Одеси

Авіакомпанія "Побєда" (входить до групи "Аерофлот") на найближчій комісії із розподілу міжнародних частот подасть заявки на польоти до Києва і Одеси, повідомило журналістам джерело, ознайомлено з діяльністю комісії.

"Авіавлада РФ найближчим часом проведе переговори з авіаційною владою України, результатом яких може бути допуск як мінімум одного перевізника з кожної сторони", - сказало джерело.

За його словами, наступне засідання комісії заплановане на кінець жовтня.

Водночас повідомлялося, що з 25 жовтня Росія і Україна припиняють повітряне сполучення. У середині вересня президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення про застосування санкцій та обмежувальних заходів стосовно низки російських авіакомпаній, до яких потрапив і "Аерофлот". Наприкінці вересня Росавіація повідомила авіакомпанії України про повторну заборону на використання повітряного простору РФ із 25 жовтня.

Напередодні Росавіація запропонувала українській стороні провести переговори з питань авіасполучення. Українська авіавлада заявляли, що отримувала листа від Росавіації і готова до таких переговорів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА