16:22 29.10.2015

Суд схвалив обшук у компанії-власника мережі платіжних терміналів 24 NonStop

2 хв читати
Суд схвалив обшук у компанії-власника мережі платіжних терміналів 24 NonStop

Печерський районний суд Києва 21 жовтня схвалив проведення обшуку в нежитловому приміщенні, використовуваному ТОВ "Ай Ті Фінанс" - власником мережі платіжних терміналів 24 NonStop, - з метою виявлення і фіксації обставин правопорушення і пошуку засобів його здійснення, зокрема, магнітних і жорстких дисків із сервера, терміналів зв'язку.

Згідно з визначенням суду, текст якого розміщено на сайті 24 NonStop, слідчий головного управління СБУ в Києві та області Дмитро Кувачов звернувся з проханням про обшук нежитлового приміщення в Києві, право власності на яке належить ТОВ "Торгово-промислова компанія "Ріко" і яке використовує "Ай Ті Фінанс".

Д.Кувачов мотивував Своє прохання тим, що слідчий відділ СБУ в Києві та області проводить досудове розслідування в кримінальному провадженні для виявлення обставин надання протиправних фінансових послуг чотирьом громадянам, які зареєструвалися в так званих "держорганах" "ДНР"/"ЛНР" для здійснення госпдіяльності і сплати податків до бюджету незаконних збройних формувань.

Згідно з визначенням суду, вказані особи є дилерами "Ай Ті Фінанс". Вони надають послуги з переказу коштів через програмно-технічні комплекси самообслуговування - платіжні термінали.

"Встановлено, що "Ай Ті Фінанс" не припинило діяльність на тимчасово окупованій території Донецької області і надає технічну допомогу в матеріальному збагаченні для фінансової підтримки самопроголошеної "ДНР", - зазначено в тексті визначення.

Водночас на сайті 24 NonStop 29 жовтня розташовано банер з написом "Нас руйнує СБУ. Просимо допомоги у керівництва держави не допустити знищення тисяч робочих місць в Україні".

Як повідомляли ЗМІ, обшук проведено 28 жовтня, під час чого в компанії було вилучено сервери.

Система 24 NonStop заснована в 2008 році. Дозволяє організувати продаж електронних ваучерів, а також пряме поповнення мобільного зв'язку, Інтернет, IP-телефонії, інтернет-грошей, кабельного телебачення, страхування, комунальних платежів та інших сервісів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА