12:32 02.11.2015

Начальник відділу ГСУ МВС приніс на погоджувальну раду ВР повістку Новинському для проведення слідчих дій

1 хв читати
Начальник відділу ГСУ МВС приніс на погоджувальну раду ВР повістку Новинському для проведення слідчих дій

Представник МВС спробував викликати для участі в слідчих діях народного депутата фракції "Опозиційний блок" Вадима Новинського.

Начальник відділу Головного слідчого управління МВС України Василь Сміх, отримавши слово на засіданні погоджувальної ради Верховної Ради в понеділок, заявив, що приніс повістку для виклику на слідчі дії В. Новинського.

При цьому представник МВС зробив помилку в прізвищі народного депутата, озвучуючи її.

Голова парламенту Володимир Гройсман заявив, що такої людини в залі немає, позбавив слова і попросив залишити залу, де відбувається засідання. "Виходитимуть депутати - ви зможете з ними поспілкуватися, будь ласка, залиште приміщення", - заявив спікер.

"Ви що з глузду з'їхали?" - обурився В. Гройсман.

Він висловив категоричну незгоду із спробами вручити повістку народному депутатові під час засідання погоджувальної ради, тим паче, що цей депутат на засіданні відсутній.

"Я просив би знизити градус. Сюди зайшли два представники правоохоронної системи, попросили слово. Не потрібно було їм давати слово? Але я вважаю, що їм нічого тут робити, і я з цим розберуся. Я почув, що вони хочуть вручити повістку, вони її вручать, але не тут, не на погоджувальній раді, тому що те прізвище, яке вони назвали, - цієї людини тут немає", - сказав В. Гройсман.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА