15:01 12.11.2015

МОЗ України за результатами держзакупівель уклало угоди на 274 млн грн

2 хв читати
МОЗ України за результатами держзакупівель уклало угоди на 274 млн грн

Міністерство охорони здоров'я України за результатами проведених процедур централізованих закупівель лікарських засобів і виробів медичного призначення (ВМП) станом на 10 листопада уклало угоди на суму 274 млн грн.

Як повідомляє прес-служба відомства, загалом до цієї дати акцептовані пропозиції конкурсних торгів на суму близько 805 млн грн.

Крім того, Антимонопольний комітет України припинив низку закупівель на загальну суму 112 млн грн терміном до винесення ухвал за сімома скаргами від компаній.

За даними МОЗ, зокрема, завершено закупівлі за такими напрямками: закупівля медикаментів для лікування орфанних захворювань (хвороба Гоші, мукополісахаридоз, муковісцидоз, аутизм, нанізм, закупівля реактивів для проведення скринінгу новонароджених на фенілкетонурію і муковісцидоз і харчування для дітей, хворих на фенілкетонурію), а також препаратів для лікування дорослих, хворих на гемофілію.

МОЗ зазначає, що загалом торги оголошено за такими програмами: "Репродуктивне здоров'я нації", "Централізовані заходи із запобігання і лікування серцево-судинних і судинно-мозкових захворювань", "Централізовані заходи з трансплантації", "Централізовані заходи розвитку донорства крові та її компонентів", "Централізовані заходи з розвитку системи надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю", "Централізовані заходи з надання допомоги хворим на цукровий діабет".

Крім того, оголошено закупівлі медикаментів і ВМП для лікування дорослих, хворих на гемофілію; для лікування хворих на розсіяний склероз; для лікування безпліддя жінок методами допоміжних репродуктивних технологій, а також бланків аркушів непрацездатності.

Загалом, за даними МОЗ, бюджетною програмою "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм і комплексних заходів програмного характеру" передбачено на закупівлю лікарських засобів і ВМП понад 3,68 млрд грн, з яких понад 1,483 млрд грн. на національні закупівлі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

Голова УІНП: Із декомунізацією ми точно вже на фінальній стадії, але економічний аспект може затримати ці процеси

За добу на Харківщині внаслідок обстрілів загинули 12 мирних жителів - Синєгубов

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, вісім поранених

Ворог атакував Полтавську та Дніпропетровську область БПЛА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА