19:17 12.11.2015

Сорос: Безвізовий режим з ЄС стане важливим кроком на шляху до підвищення інвестиційної привабливості України

2 хв читати

Американський фінансист, засновник фонду "Відкрите суспільство" Джордж Сорос заявив, що отримання безвізового режиму з Європейським Союзом стане важливим кроком на шляху до підвищення інвестиційної привабливості України.

Як повідомила прес-служба глави Української держави в четвер, Дж.Сорос під час зустрічі з президентом України Петром Порошенком у Києві наголосив на важливості ухваленого Верховною Радою пакета законодавчих рішень, які відкривають шлях до безвізового режиму з Євросоюзом, що полегшить подорожі для громадян і допомагатиме подальшому розвитку України.

"Це важливий крок на шляху до підвищення інвестиційної привабливості України. Інвестори, серед яких і я, будуть все більш зацікавлено дивитися на перспективи інвестування в Україну", - зазначив фінансист.

Він також назвав перемогою українського народу той факт, що Україна змогла не лише протистояти російській агресії, зупинивши її, а й активно впроваджувати життєво необхідні реформи, які наближають її до європейської спільноти.

У свою чергу президент України також висловив вдячність народним депутатам за позитивне голосування за антидискримінаційну поправку до Кодексу законів про працю України. На переконання П.Порошенка, це є початком формування європейського обличчя нової України та підтвердженням проєвропейської еволюції української ментальності.

"Цей тиждень, я впевнений, стане історичним, бо Україна ухвалила надзвичайно важливі рішення і зробила надзвичайно важливий крок, який її впритул наблизив до виконання умов плану дій щодо безвізового режиму", - заявив П.Порошенко.

Президент України також наголосив на важливості ухвалення пакета антикорупційних законів. "Це є свідченням дуже рішучих намірів щодо серйозної боротьби з корупцією", - зазначив П.Порошенко.

Він зауважив, що як гарант законності в державі вимагатиме від Антикорупційного бюро, Національного агентства із запобігання корупції, Національного агентства з виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, Антикорупційної спеціалізованої прокуратури швидкої та ефективної роботи.

Як повідомлялося, в четвер, 12 листопада 2015 року, Верховна Рада України внесла антидискримінаційну поправку до Кодексу законів про працю. На підтримку відповідного законопроекту №3442 на засіданні парламенту в четвер проголосували 234 народні депутати України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА