16:59 21.11.2015

В Україні в неділю буде тепло та дощитиме, вітер посилиться - Укргідрометцентр

2 хв читати
В Україні в неділю буде тепло та дощитиме, вітер посилиться - Укргідрометцентр

В Україні найближчої доби 22 листопада в більшості областей, крім південних, очікується дощ, температурний режим поки що залишиться високим, але вітер посилиться, повідомляє Укргідрометцентр.

На більшій частині території країни погоду визначатиме циклон з атмосферними фронтами, що переміщується з Центральної Європи, в більшості регіонів посилиться вітер.

У західних областях очікується дощ із мокрим снігом; вночі в Карпатському регіоні - сильний дощ із мокрим снігом, на Закарпатті дуже сильний дощ; температура вночі та вдень 1-6° тепла.

На решті територій, крім південних, а вдень у більшості східних областей часом дощ. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 7-12°; у південних, східних та місцями центральних областях вночі 7-12°, вдень 13-18°, в Одеській області до 21°.

Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с; у південній та східній частинах пориви 17-22 м/с, місцями 25-30 м/с.

У Києві 22 листопада часом очікується дощ; температура вночі 4-6° тепла, вдень 7-9°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 22 листопада найвища температура була 13,2° у 1926 році, найнижча - 15,7° в 1921 році.

В Україні 23 листопада опади не прогнозуються; температура у південній та східній частинах вночі 6-11°, вдень 11-16°, у центральних областях вночі 2-7° тепла, вдень 5-10°, на решті територій вночі та вдень 0-5° тепла, у західній частині вночі до 3° морозу.

Крім того, 24 листопада в Україні часом очікується дощ, у центральних областях з переходом на мокрий сніг, лише на півночі та заході без істотних опадів; температура вночі та вдень 0-5° тепла, у західній частині вночі 2-7° морозу, на сході вдень до 9° тепла, у південній частині вночі 3-8°, вдень 7-12°, у Криму до 15°.

Вітер в Україні південно-західний із переходом на північно-східний, 5-10 м/с, вночі 23 листопада у південній та східній частинах пориви 15-20 м/с.

Прогноз погоди в Києві на 23 листопада хмарно з проясненнями, без суттєвих опадів. Вітер південно-західний із переходом на північно-східний, 5-10 м/сек. Температура вночі та вдень 3-5° тепла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА