10:08 22.11.2015

Пошкоджені опори ЛЕП повторно підірвали

1 хв читати
Пошкоджені опори ЛЕП повторно підірвали

Пошкоджені раніше вибухом опори лінії високовольтних передач, які постачають у Крим електроенергію, повторно підірвали в ніч на неділю, повідомляє кримськотатарський активіст, журналіст Осман Пашаєв.

"Тільки що в Чаплинці прогримів вибух. Підірвали пошкоджені опори", - написав він ближче до півночі у своїй сторінці у «Фейсбуці».

Інших подробиць події, а також наслідків вибуху О.Пашаєв не повідомляє.

Цю інформацію підтвердив керівник підрозділу протидії нарокозлочинності МВС Ілля Ківа. У своїй сторінці у Facebook він написав: "Тільки що підірвали опори".

Як повідомлялося, в п'ятницю, 20 листопада, близько 9:00 ранку невідомі пошкодили дві опори ЛЕП, що йдуть на Крим. Це сталося в Генічеському та Чаплинського районах Херсонської області.

У суботу вранці бійці українського Добровольчого корпусу "Правий сектор" (ДУК ПС), представники Меджлісу кримськотатарського народу і громадянські активісти взяли під охорону пошкоджені опори лінії електропередач із метою не допустити їх ремонту.

Після протистояння з правоохоронцями, які супроводжували енергетиків, що прибули для заземлення опор, які продовжували залишатися під напругою, активісти відступили і дали змогу ремонтній бригаді провести роботи.

Пізно ввечері в суботу керівник підрозділу протидії наркозлочинності МВС Ілля Ківа, присутній на місці події, повідомив, що "ремонтні роботи із заземлення пошкодженої високовольтної лінії в районі Чаплинки закінчені, сили МВС вирушили в розташування батальйону "Херсон".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА