14:18 23.11.2015

Порошенко доручив Кабміну України тимчасово припинити вантажне авто- та залізничне сполучення з Кримом

1 хв читати
Порошенко доручив Кабміну України тимчасово припинити вантажне авто- та залізничне сполучення з Кримом

Президент України Петро Порошенко звернувся з листом до прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, в якому запропонував невідкладно утворити робочу групу для всебічного аналізу питання припинення вантажного транспортного сполучення з тимчасово окупованим Кримом.

"Президент України Петро Порошенко звернувся з листом, в якому запропонував невідкладно утворити робочу групу для всебічного аналізу питання щодо припинення вантажного транспортного сполучення та припинення товарообігу з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим (в обидва напрями) та підготовки проекту відповідного рішення", - йдеться в повідомленні прес-служба президента в понеділок.

У листі президент також відзначає необхідність тимчасово припинити вантажне автомобільне і залізничне сполучення з Кримом до ухвалення остаточного рішення уряду з цього питання.

Президент у листі наголошує, що одним із пріоритетних завдань органів державної влади на сьогодні є визначення моделі подальших відносин із тимчасово окупованою територією Криму. "Останнім часом суттєво загострилося протистояння між громадськими активістами та окупаційною владою Криму. Порушено низку кримінальних справ проти ініціаторів торговельної блокади Криму. Ініціатори безстрокової акції блокування поставок українських товарів на Кримський півострів, яка розпочалася 20 вересня поточного року, вимагають повністю припинити торговельні відносини з окупованою територією", - зазначив П.Порошенко, аргументуючи необхідність припинення вантажного транспортного сполучення з Кримом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА