13:15 24.11.2015

НАТО підтримує контакти з Анкарою з приводу збитого російського літака

1 хв читати
НАТО підтримує контакти з Анкарою з приводу збитого російського літака

НАТО стежить за ситуацією зі збитим в Сирії російським Су-24, повідомила у вівторок Бі-бі-сі.

За даними британської телерадіокорпорації, представник НАТО заявив, що альянс "підтримує контакт з турецькою владою", утримавшись від подальших коментарів.

Раніше Міноборони РФ повідомило про загибель у Сирії російського літака Су-24 на сирійській території. "Сьогодні на території Сирії, імовірно в результаті обстрілу з землі, зазнав аварії літак російської авіагрупи в Сирійській Арабській Республіці Су-24", - повідомили "Інтерфаксу" в Міноборони.

"Літак перебував на висоті 6 тис. метрів. Доля льотчиків уточнюється. За попередніми даними, пілотам вдалося катапультуватися", - заявили в Міноборони, додавши, що з'ясовуються обставини падіння російського літака.

Міноборони РФ зазначило, що "весь час польоту літак перебував виключно над територією Сирії". "Це зафіксовано об'єктивними засобами контролю", - наголосили у військовому відомстві.

Тим часом газета "Хюррієт" з посиланням на турецьких військових повідомила у вівторок, що два військових літаки наближалися до турецького кордону і отримали попередження, потім один з них був збитий. Пізніше в адміністрації президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана заявили, що збитий літак - російський Су-24.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА