17:29 25.11.2015

"Укренерго" планує завершити відновлення однієї з ЛЕП до Криму 220 кВ 26 листопада

1 хв читати
"Укренерго" планує завершити відновлення однієї з ЛЕП до Криму 220 кВ 26 листопада

НЕК "Укренерго" згідно із затвердженим графіком має намір завершити відновні роботи на лінії електропередачі (ЛЕП) 220 кВ Каховська-Титан 26 листопада, зазначено в повідомленні держпідприємства.

"Після їх завершення подання напруги на лінію буде подана ДП "НЕК "Укренерго" згідно зі встановленим порядком після отримання від ДП "Енергоринок" графіка перетікань електроенергії на наступну добу", - зазначено в релізі НЕК у середу.

Компанія уточнює, що нині бригада Херсонських магістральних мереж Південної енергосистеми продовжує роботи з усунення пошкоджень на вказаній лінії, виконуючи закріплення опор, а також монтаж гірлянд ізоляторів і кріплень для підвісу дротів і нарощування розрізаних протестувальниками дротів.

"Погодні умови сьогодні сприятливіші, ніж учорашні: дощу немає, проте роботу і використання техніки ускладнює розмоклий після вчорашніх злив грунт", - додає "Укренерго".

Раніше очікувалося, що ремонт опори ЛЕП Каховка-Титан завершиться в середу, після чого буде відновлено електропостачання в Крим. За оцінками "Укренерго", відновлення лінії Каховка-Титан забезпечить лише на 40% потребу в електроенергії для окупованого півострова.

Національний лідер кримських татар, уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв заявив, що кримські татари згодні на запуск однієї з чотирьох підірваних ЛЕП до Криму для потреб соціальної сфери, але продовжують наполягати на виконанні своїх вимог і перегляді угоди про постачання електроенергії на півострів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА