13:16 27.11.2015

Інвестори із США виявляють більший інтерес до України - DTZ

2 хв читати
Інвестори із США виявляють більший інтерес до України - DTZ

До ринків України з боку потенційних інвесторів із США нині відзначається інтерес, тоді як раніше більшість інвестицій були європейськими, повідомив керуючий директор міжнародної консалтингової компанії DTZ в Україні (Київ) Нік Коттон (Nick Cotton).

"Зараз я бачу більше інтересу з Америки, ситуація з інвестиціями змінюється", - сказав він під час Форуму у сфері нерухомості країн Східної Європи та Азії у рамках присудження відповідної премії в Києві в четвер.

У зв'язку з цим Н.Коттон пояснив, що у 2004-2008 рр. більшість інвестицій в Україну загалом і в ринок нерухомості, зокрема, надходила з країн Європи.

"Тобто, американці люблять новини, а про Україну було багато новин. Напевно, в цьому і є наша можливість", - додав Н.Коттон.

DTZ заснована компанією Chesshire Gibson, що розпочала діяльність у 1784 році у Бірмінгемі (Велика Британія). Надає комплексні послуги та рішення з інвестування, здачі в оренду, управління і технічного обслуговування нерухомості, а також управління будівництвом, активами, інвестиціями і проектами, оцінки об'єктів.

Компанія в 1994 році відкрила офіс в Україні як перша міжнародна консалтингова компанія. Офіс DTZ на початок червня 2015 року розташований у Києві (раніше також був офіс в Одесі).

За даними DTZ в Україні, на 27 листопада 2015 року вартість портфеля завершених інвестиційних угод компанії на українському ринку нерухомості перевищує $480 млн.

DTZ в 2015 році поглинула компанію Cassidy Turley і в травні оголосила про ухвалення остаточного рішення про злиття з компанією Cushman&Wakefield: злиття допоможе створити компанію з доходом понад $5,5 млрд, загальний обсяг площ, керованих від імені інституціональних, корпоративних і приватних клієнтів, становить 4 млрд кв. м, штат співробітників - 43 тис. осіб.

Компанія DTZ у 2011-2014 рр. входила до UGL Services (підрозділ UGL Limited, а в 2014 р. акції компанії придбав інвестиційний консорціум у складі TPG Capital (TPG), PAG Asia Capital (PAG) і Ontario Teachers Pension Plan (OTPP).

DTZ на 27 листопада 2015 року налічує 265 представництв у 50 країнах світу. Штат співробітників з урахуванням субпідрядних організацій налічував 28,2 тис. осіб.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА