12:03 28.11.2015

Крим перестане приймати відпочивальників у санаторіях через похолодання

2 хв читати
Крим перестане приймати відпочивальників у санаторіях через похолодання

Оперативний штаб із питань енергозабезпечення Криму ухвалив рішення з першого грудня тимчасово припинити прийом відпочивальників у санаторіях Міністерства охорони здоров'я регіону через очікуване похолодання і неможливість опалювати ці об'єкти в умовах НС на півострові, повідомила в суботу прес-служба кримського управління МНС.

"На засіданні штабу ухвалили рішення з 1 грудня призупинити прийом відпочивальників в закладах санаторно-курортного комплексу Міністерства охорони здоров'я Республіки Крим у зв'язку з очікуваним похолоданням і неможливістю забезпечити опалення цих об'єктів", - йдеться в прес-релізі.

Заступник глави МНС Росії Олександр Чупріян звернувся до керівників муніципалітетів і місцевих органів влади з проханням коректно складати заявки за кількістю генераторних установок, необхідних для енергозабезпечення міст і районів.

"Прошу поставитися з розумінням до ситуації та вносити до заявки тільки ті об'єкти та установи, які дійсно потребують електроенергії, де ситуація дійсно критична", - сказав А. Чуприн.

Крим є енергозалежним від регіоном України. Електроенергія на півострів може надходити чотирма ЛЕП в Херсонській області. Власна генерація в Криму становить близько 350 МВт за середньої потреби в 1000 МВт.

Нульове перетікання з території України в Крим було зафіксовано в ніч на 22 листопада через виведення з ладу двох ЛЕП. Опори ще двох ЛЕП було підірвано 20 листопада. Енергосистема Криму зараз працює в ізольованому режимі. У регіоні введено режим НС, енергетики проводять відключення споживачів.

Ремонтні роботи однієї з чотирьох ЛЕП - "Каховка-Титан" призупинено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА