18:11 29.11.2015

У Києві випав перший сніг, його прибирають 243 машини КМДА

1 хв читати
У Києві випав перший сніг, його прибирають 243 машини КМДА

Станом на 15:30 29 листопада 243 одиниці спецтехніки комунальної корпорації "Київавтодор" прибирають вулиці Києва від першого снігу, а в ручному режимі працівники підприємства розпочали обробку тротуарів протиожеледними засобами, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації у неділю.

"Комунальні служби міста здійснюють цілодобовий моніторинг ситуації до зміни погодних умов. На випадок погіршення погоди загалом у столиці можуть залучити близько 700 одиниць спецтехніки, з яких 310 одиниць - машини КК "Київавтодор" та близько 400 - техніка житлово-експлуатаційних дільниць", - йдеться в повідомленні.

Департамент транспортної інфраструктури КМДА закликає всіх водіїв не виїжджати на дороги Києва без нагальної потреби з метою уникнення аварійних ситуацій і заторів на дорогах. Крім того, в разі значного погіршення погодних умов та посилення снігу може бути обмежений в'їзд вантажного транспорту до міста.

У Києві, як і прогнозував раніше Укргідрометцентр, вранці 29 листопада пройшов дощ, який перейшов у середині дня у мокрий сніг, унаслыдок чого утворився сніговий покрив. Як повідомлялося, Укргідрометцентр прогнозує випадання мокрого снігу у Києві вночі 30 листопада та 1 грудня, на дорогах очікується ожеледиця.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА