09:41 30.11.2015

У МЗС України перевіряють інформацію про наявність співвітчизників серед пасажирів автобуса сполученням Москва-Донецьк

2 хв читати
У МЗС України перевіряють інформацію про наявність співвітчизників серед пасажирів автобуса сполученням Москва-Донецьк

Українські дипломати перевіряють інформацію про наявність громадян України серед загиблих і постраждалих пасажирів автобуса "Ікарус", що слідував за маршрутом Москва-Донецьк і перекинувся в ніч на понеділок поблизу Воронежа.

"Ми перевіряємо й уточнюємо інформацію", - сказав агентству "Інтерфакс-Україна" представник департаменту консульської служби МЗС України Євген Ігнатовський у понеділок уранці.

Раніше джерело в екстрених службах повідомило "Інтерфаксу", що внаслідок аварії на трасі "Дон" за участю пасажирського "Ікаруса" загинули чотири людини, ще 13 дістали травм.

Співрозмовник агентства уточнив, що автобус прямував із Москви до українського Донецька. За даними джерела, водій не мав достатніх навичок для керування автобусом в екстремальних умовах зими. "Автобус має українську реєстрацію й державні номерні знаки. Він здійснював регулярний рейс за маршрутом Москва-Донецьк. За попередніми даними, водій автобуса не впорався з керуванням на слизькій дорозі", - повідомило джерело.

В інформації на сайті обласного ГУ МНС зазначено, що повідомлення про ДТП у Каширському районі на 558 км траси М-4 "Дон" надійшло о 1:00. "Унаслідок ДТП сталося перекидання рейсового автобуса Москва-Донецьк. За оперативною інформацією, є постраждалі", - йдеться в повідомленні.

Постраждалих госпіталізовано.

За інформацією ГУ МВС РФ у Воронезькій області, водій в умовах крижаного дощу "не впорався з керуванням, допустив з'їзд у кювет і перекидання транспортного засобу". "Унаслідок цієї ДТП, за попередніми даними, постраждали 14 пасажирів автобуса, чотири людини загинули (двоє чоловіків і двоє жінок віком близько 40 років)", - йдеться в повідомленні на сайті відомства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА