17:07 30.11.2015

МЗС і Мінінформполітики запускають проект популяризації іміджу України "Ukraine: Freedom, Dignity, Creativity"

2 хв читати
МЗС і Мінінформполітики запускають проект популяризації іміджу України "Ukraine: Freedom, Dignity, Creativity"

Міністерство закордонних справ України і Міністерство інформаційної політики України запускають проект популяризації іміджу України "Ukraine: Freedom, Dignity, Creativity" ("Україна: Свобода, Гідність, Креативність").

"Настав час розповісти світу про сучасну Україні, що не лише заслуговує підтримки світу, а й сама робить світ сильнішим", - сказав посол з особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба на презентації проекту в понеділок.

Він пояснив, що останнім часом багато говорили, "чому погана Росія", а ось "чим хороша Україна - ні".

"Тому давно назрів момент серйозно цим зайнятися, оскільки симпатії наших іноземних партнерів можна здобути, лише пояснивши, чому з нами варто дружити", - сказав дипломат. Він висловив сподівання, що в результаті спільних зусиль публічної дипломатії з'явиться якісний інформаційний продукт для зовнішньої аудиторії.

"Цей проект - початок нового етапу в інформаційній роботі України за кордоном", - додав Д. Кулеба.

Виконавцем проекту є громадська організація Stratcom.UA, що розробила сучасний буклет про Україну і запустила спеціалізований сайт www.mfa.gov.ua/en/myukraineis до наповнення якого залучатимуть усіх, хто бажає розповісти цікавий факт про Україну. Після відбору найцікавіші факти додаватимуть на сайт.

Також запущено хештег #myukraineis, що популяризуватимуть усі державні органи, громадські організації та активні громадяни.

Кошти на проект виділить Міністерство інформаційної політики з фонду підтримки іміджу України за кордоном, загальний фонд якого на 2015 рік становить 2,8 млн грн. За словами радника міністра інформаційної політики Аліни Фролової, вартість цього проекту буде оцінено після проведення тендера на друк буклетів загальним тиражем 49 тис. дев’ятьма мовами світу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА