15:01 04.12.2015

Іслямов заявив про початок морської блокади й анонсував ще одну блокаду Криму

2 хв читати
Іслямов заявив про початок морської блокади й анонсував ще одну блокаду Криму

Координатор громадянської акції з блокади Криму, колишній віце-прем'єр уряду Криму Ленур Іслямов заявляє, що найближчим часом буде оприлюднено інформацію про нову блокаду півострова, повідомляє "Радіо Свобода".

"Між енергетичною і морською блокадою Криму буде ще одна блокада, і про неї скоро дізнаєтеся, зараз говорити не буду ", - сказав Л.Іслямов в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Він підтвердив, що після припинення постачань товарів, продуктів та електрики в Крим з материкової України розпочнеться "морська блокада" півострова, зокрема в районі Керченської переправи, що зв'язує Крим з РФ.

"Це вже військова операція, тому я не можу поки що про це говорити. Проте скажу, що морська блокада Криму вже почалася. Тому що турки, коли збили цей літак, який потрапив на їхню територію, вже здійснюють блокаду Босфору і Дарданелл. Залишається тільки Керченська протока, а ми вже нею займемося, вже зайнялися", - заявив Л.Іслямов.

Коментуючи арешт його майна в Криму, Л.Іслямов заявив, що це для нього "смішно, тому що нічого болючішого, ніж відібрання в мене Криму, зробити неможливо". "Я повернуся в Крим і все заберу", - додав він.

Л.Іслямов - власник кримськотатарського каналу АТR, транспортної компанії "СімСітіТранс", банку "Джаст Банк", магазинів з продажу техніки компанії Apple, колишній віце-прем'єр уряду Криму.

У жовтні 2015 року управління ФСБ РФ в окупованому Криму відкрило справу щодо Л.Іслямова. Суд заарештував його майно на півострові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА