12:33 09.12.2015

У Києві створили штаб допомоги бездомним у зимовий період - КМДА

1 хв читати
У Києві створили штаб допомоги бездомним у зимовий період - КМДА

У Києві створили штаб допомоги бездомним особам у зимовий період, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Із 1 грудня 2015 року до 1 квітня 2016 року в столиці організовано соціальне патрулювання. Розпорядження про створення міського оперативного штабу допомоги бездомним особам та координації соціального патрулювання на зимовий період підписав голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко", - йдеться в повідомленні.

В адміністрації поінформували, що на базі Будинку соціального піклування створено три виїзні бригади.

У КМДА зазначили, що департамент охорони здоров'я забезпечить надання медичної допомоги бездомним особам у лікувальних закладах, а також надання послуг швидкої медичної допомоги за викликом соціальних працівників виїзних бригад соціального патрулювання.

Крім того, на базі районних установ соцзахисту населення та територіальних центрів обслуговування пенсіонерів буде створено банки одягу та взуття для бездомних. Також буде наповнений банк одягу у Будинку соціального піклування.

За інформацією КМДА, буде розгорнуто мобільні пункти обігріву. За несприятливих погодних умов буде збільшено до 30% кількість койко-місць у Будинку соціального піклування, Київському центрі соціальної адаптації престарілих, інвалідів та інших осіб, що не мають постійного місця проживання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА