17:54 15.12.2015

Рейтинг топ-запитів українців у 2015 р., за даними Google, очолили "Новини Донецька" і "50 відтінків сірого"

2 хв читати
Рейтинг топ-запитів українців у 2015 р., за даними Google, очолили "Новини Донецька" і "50 відтінків сірого"

Українців у 2015 році найбільше цікавили "Новини Донецька", "50 відтінків сірого" і "Жанна Фріске", констатується в повідомленні "Google Україна" з посиланням на підсумковий рейтинг найпопулярніших запитів, складений компанією за підсумками 2015 року.

До Топ-10 популярних запитів також увійшли "Кузьма Скрябін", "російська весна" і серіал "Останній москаль".

Персоною року, за даними пошуковика, стала співачка Жанна Фріске, на другому і третьому місцях – співак Кузьма (Андрій) Скрябін і журналіст Олесь Бузина. До Топ-10 персон також увійшли політик Борис Нємцов і президент РФ Володимир Путін.

У категорії "Фільм року" перше місце посіли "50 відтінків сірого", на другому і третьому місцях – фільми "Форсаж 7" і "Левіафан". До Топ-10 фільмів також увійшли фільми "Незламна" і "Марсіанин".

ТВ-шоу року в Google назвали програму "Холостяк-5", на другому і третьому місцях – "МастерШеф-5" і "Супермодель по-українськи-2". До Топ-10 також увійшли шоу "Голос. Діти" і "Інспектор Фреймут".

Серіалом року, за даними пошуковика, визнано серіал "Кухня. 5 сезон", на другому і третьому місцях – "Останній москаль" і "Сила кохання Феріхе". До десятки серіалів увійшли "Ігри престолів" 5 сезон і "Щоденники вампіра" 6 сезон.

Питанням, яке найчастіше задавали українці зі словом "чому" було: "чому не можна фотографувати сплячих", на другому і третьому місцях питання "чому виникає ефект дежавю" і "чому не можна спати навпроти дзеркала". До Топ-10 також увійшли запитання "чому дорожчає газ на заправках", "чому не можна відзначати 40-річчя" і "чому акули бояться дельфінів".

Дізнаючись відповіді на запитання "що таке?" українські користувачі найчастіше цікавилися "що таке воєнний стан", "що таке "тазовод" і "що таке селфі". Крім того, у цій категорії запитували "що таке дефолт", "що таке децентралізація" і "що таке летальна зброя".

Головним запитанням у запиті "Як" було запитання "як скачати з ютуба", далі в рейтингу – "як плести браслети з гумок" і "як схуднути". Крім того, українців цікавило "як варити гречку", "як оформити субсидію" і "як правильно цілуватися".

Найголовніше питання у категорії "навіщо" було питання "навіщо потрібні пошукові системи", а також "навіщо людині волосся на ногах" і "навіщо носять червону нитку на руці". Крім того, українські користувачі цікавилися "навіщо Путіну Сирія", "навіщо людям брови" і "навіщо Клеопатра вбивала своїх коханців".

Купівлею року, за даними Google Україна, став "долар". На другому і третьому місцях у категорії "квитки укрзалізниця" і "айфон 6". Також українці шукали в Інтернеті "ультразвуковий відлякувач", "коректор постави" і "рушницю вживану".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ запобігла теракту, який росіяни планували здійснити в Києві 9 травня

Окупанти вночі та вранці обстріляли шість громад Сумської області

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 24 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила сім ракетних і 108 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація і ракетні війська завдали ударів по 18 районах скупчення сил противника

У Середземному морі на бойовому чергуванні три кораблі РФ, один із них ракетоносій "Калібрів"

ЗС України за добу ліквідували 1320 окупантів

Ворог обстріляв 14 населених пунктів Херсонської області, поранено четверо людей

За минулу добу окупанти 380 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Російський наступ уздовж кордону в напрямку Харкова має на меті відволікти і закріпити українські сили від інших районів на сході України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА