13:37 16.12.2015

України знову виділив кошти на реорганізацію Держлікслужби

2 хв читати
України знову виділив кошти на реорганізацію Держлікслужби

Кабінет Міністрів України передав частину бюджетних призначень, передбачених для господарсько-фінансового департаменту секретаріату уряду за програмою "Заходи з оптимізації системи центральних органів виконавчої влади та скорочення кількості контролюючих органів", у сумі 3,53 млн. грн Державній службі з лікарських засобів для здійснення заходів, пов'язаних з її реорганізацією.

Згідно з розпорядженням №1289 від 9 грудня, оприлюдненим на сайті уряду, з цих коштів 1,963 млн грн буде спрямовано на оплату праці, 165,6 тис. грн – на оплату комунальних послуг.

Крім того, розпорядженням №1291 від 9 грудня уряд виділив Держслужбу з контролю за наркотиками 649,2 тис. грн, зокрема 343,7 тис. грн – на оплату праці, 35,8 тис. грн – на оплату енергоносіїв.

Як повідомлялося, 10 вересня 2014 року постановою №442 про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади Кабінет Міністрів створив Державну службу з лікарських засобів та контролю за наркотиками, реорганізувавши шляхом злиття Держлікслужби і Державну службу з контролю за наркотиками. Постановою №609 від 5 серпня 2015 року "Про затвердження переліку органів ліцензування та визнання такими, що втратили чинність, деякі постанови Кабміну України" уряд позбавив Державну службу України з лікарських засобів повноважень органу ліцензування та одночасно передав ці повноваження Державній службі лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Раніше уряд окремими розпорядженнями виділяв Держлікслужбі кошти на оплату праці та енергоносіїв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА