13:12 18.12.2015

Нацагентство із запобігання корупції може не розпочати роботи до кінця року, допускають деякі представники конкурсної комісії

1 хв читати
Нацагентство із запобігання корупції може не розпочати роботи до кінця року, допускають деякі представники конкурсної комісії

Окремі представники комісії з обрання членів Національного агентства з питань запобігання корупції заявляють про спробу урядових представників комісії ввести до складу агентства керованих людей і попереджають про можливість зриву запуску роботи агентства цього року.

На брифінгу в п'ятницю в Києві член комісії від Верховної Ради Володимир Сущенко висловив думку про те, що "гра, яка відбувається в комісії, потрібна представникам урядових структур".

Прогнозуючи хід засідання комісії в п'ятницю, на якому має бути обрано ще двох членів агентства, В.Сущенко сказав: "Будуть великі складнощі... Сьогодні, я думаю, що представники владних структур пропонуватимуть пакетне голосування, що взагалі неприйнятно згідно із законом... Тобто голосувати за двох кандидатів одним підняттям руки".

"За ширмою державних і громадських інтересів (це моє внутрішнє переконання і моє припущення) намагаються ввести до складу агентства людей, які будуть в подальшому керовані", - сказав він.

У свою чергу ще один представник комісії Андрій Марусов додав: "Історія з агентством як розпочалася з відкритої спроби з боку уряду контролювати цей процес, так вона і триває".

"Якщо сьогодні не буде обрано четвертого і п'ятого членів агентства... То є велика ймовірність, що агентство не відбудеться цього року", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові чути вибухи, ворог завдає ударів "Шахедами" - мер

Позачергові вибори президента Ірану заплановано на 28 червня

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА